TALLERS A MIDA

Explica'ns la teva necessitat i a partir d'aquesta elaborarem un taller (puntual) o un projecte (diverses sessions en un període de temps concret) basat en les arts del ritme (música, dansa creativa i interpretació). D'aquesta manera fomentarem que aquesta eina de transformació social i personal es converteixi en una part integrant dels centres educatius.
Desenvoluparem processos de creació de moviments i coreografies, espais sonors o dramatúrgies construïts des del grup, des de la creació col·lectiva. Amb els nostres projectes l'alumnat, juntament amb l'equip docent, viuen durant un període de temps una experiència transformadora a partir de la qual són capaços d'entendre el seu entorn amb una mirada artística i creadora. Apostem per incorporar les Arts Escèniques als centres educatius, per treballar qualsevol tema que des de l'escola es consideri interessant.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

VOLS MÉS
INFORMACIÓ?

  Accepto les condicions reflexades a l'Avís legal

  Visita:
  Amb suport de:
  Companyia associada a:

  Inspira Teatre  - 646 579 048
  [email protected]
  Avís legal - Política de privacitat
  Inspira Teatre - Copyright © 2011 – 2023 Tots els drets resevats
  cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram